//carmen-suiu.ro/wp-content/uploads/2019/03/shutterstock_569064187.jpg

Sunt Carmen Suiu, psiholog si psihoterapeut cu experienta din anul 2014 si te astept, daca esti in impas, la cabinetul meu din Calea Plevnei 25 (zona metrou Izvor) sau Str. Anton Pavlovici Cehov nr. 4 (Primaverii).

Programul de Educatie Parentala „Cercul Sigurantei” te invata cum sa fii un parinte mai bun pentru copilul tau. El nu isi propune sa va invinovateasca ca nu ati fi parinti buni, ci va ajuta sa va uitati si sa intelegeti nevoile dvs. si ale copilului dvs.

Programul este alcatuit din 8 sedinte, 2 ore/saptamana iar grupul poate cuprinde intre 3-6 participanti. Intalnirile vor fi stabilite in functie de programul dvs. Ne putem intalni si individual cate 1 h/ saptamana, insa relatia cu ceilalti participanti din grup si suportul acestora va ofera un beneficiu emotional important.

Prima intalnire in cadrul careia va voi explica detalii despre program va fi gratuita. Pretul programului este 800 Lei, adica 100 Lei/ intalnire. Puteti plati in 2 rate sau chiar la finalul cursului.

Programul este strict educativ, NU de psihoterapie, chiar daca eu sunt de profesie psihoterapeut. El nu ofera tehnici, ci doar va arata unde sa va uitati atunci cand intampinati situatii dificile cu propriul copil.

Vom aplica exact pasii din manual si dvd. care sunt unii simplii, insa de mare efect. Studiile care stau la baza Cercului Sigurantei au fost intreprinse de catre terapeutii Kent Hoffman, Gen Cooper si Bert Powell pe parcursul a 60 de ani de activitate.
Relatia este vitala pentru rezolvarea oricarei situatii dificile. Fiecare dintre noi trebuie sa aiba o persoana pe care sa se bazeze, iar aceasta persoana sa fie „mai mare, mai puternica, mai inteleapta si mai blanda”. Este important a fi alaturi, a rezona si a ne sustine experienta emotionala. Suntem preprogramati pentru relatie, „sa fim pastrati in mintea si inima altuia”. O relatie sigura cu cineva „mai mare, mai puternic, mai intelept si mai bland” ofera un atasament emotional sanatos si sigur. Aceasta persoana care ne ofera o relatie sigura ne ajuta sa ne reglam emotiile. A ne regla emotiile inseamna A SIMTI si A VEDEA, care sunt mai importante decat A REALIZA.

Aici putem adauga 1 vineri/luna atelier

//carmen-suiu.ro/wp-content/uploads/2019/03/shutterstock_569968876.jpg