Dezvoltare personala

Dezvoltarea personala inseamna crestere personala, a iesi din zona de confort, a simti, a-ti descoperi partea sanatoasa si autentica din tine, a stabili relatii sanatoase cu ceilalti si a fi prezent in viata ta.
In „calatoria” descoperirii propriei identitati, a Eu-lui autentic, pornesti de la ce stii despre tine acum, cum te vad ceilalti sau cum ai crede ca te vad ceilalti, spre o destinatia necunoscuta (pentru ca nu sti cum esti tu cu adevarat). Traseul pe care il vei parcurge, renuntand treptat la cate o „masca” de-a ta, la parti din Eu-l supravetuitor si mecanismele tale de aparare, va fi plin de anxietati, furie, rezistente si alte emotii puternice. Insa, o data acceptate si intelese, ele vor trece rapid. Trebuie doar putin curaj! Stiu ca nu este usor sa stai cu amintirile care te-au afectat, cu emotiile tale greu de acceptat si cu gandurile care mereu si mereu te conduc la „cat de greu a fost”! Dar mai stiu ca o data ce te vei elibera, vei „scoate” din tine tensiunea si povara amintirilor, le vei exprima, recunoaste si gestiona, vei incepe sa te insanatosesti emotional pas cu pas.

Grupurile de dezvolare personale sunt grupuri de suport, mediul este securizant si scopul tuturor membrilor este acelasi: de a se vindeca!
Grupurile de dezvoltare personala vor avea diverse teme iar ele vor fi abordate intr-o modalitate terapeutica placuta si cu sens. Intalnirile vor fi saptamanale in functie si de programul dumneavoastra.

ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALA: DESPRE SINGURATATEA TA

(1 data/luna)
  • Durata: 4 ore, intervalul orar 10-14
  • Pret: 150 lei / persoana
  • Numar participanti: maxim 10
  • Persoana de contact: Psiholog Carmen Suiu
  • E-mail de contact: carmen@carmen-suiu.ro
  • Telefon de contact: 0722.227.363
  • Locatia: Bucuresti, Str. Cehov nr. 4 (Primaverii)

Vezi mai multe detalii   Fa o programare!