//carmen-suiu.ro/wp-content/uploads/2017/10/shutterstock_485161495.jpg

Terapia individuala presupune o intalnire de unu la unu in cabinet, intr-un spatiu securizant si placut.

Scopul intalnirii consta in ameliorarea si vindecarea tulburarilor emotionale, psihice si comportamentale a clientului, a capacitatii acestuia de a face fata situatiei-problema prezente si cresterea propriei energii sanatoase pentru depasirea stuatiei stresantae in care se afla.

Pentru acest lucru terapeutul si clientul au nevoie de o buna relatie terapeutica, incadrarea in timpul de 50 de minute (nici mai mult, nici mai putin), de un plan terapeutic bine organizat de catre specialist pentru fiecare sedinta in parte.

Dezvoltarea personala inseamna crestere personala, a iesi din zona de confort, a simti, a-ti descoperi partea sanatoasa si autentica din tine, a fi prezent in viata ta.In "calatoria" descoperirii propriei identitati, al Eu-lui autentic, pornesti de la ce stii despre tine acum, cum te vad ceilalti sau cum ai crede ca te vad ceilalti, spre o destinatia necunoscuta (pentru ca nu stii cum esti tu cu adevarat). Traseul pe care il vei parcurge, renuntand treptat la cate o "masca" de-a ta, la parti din Eu-l supravetuitor si mecanismele tale de aparare, va fi plin de anxietati, furie, rezistente si alte emotii puternice.

Consilierea psihologica individuala

  • Terapia individuala, 50 min;
  • Persoana de contact: Psiholog Carmen Suiu;
  • E-mail de contact: carmen@carmen-suiu.ro;
  • Telefon de contact: 0722.227.363;

Fa o programare!

Distribuie: