//carmen-suiu.ro/wp-content/uploads/2017/10/shutterstock_485161495.jpg

Terapia individuala presupune o intalnire de unu la unu in cabinet sau in mediul online, intr-un spatiu securizant si placut.

Scopul intalnirii consta in ameliorarea si vindecarea tulburarilor emotionale, psihice si comportamentale a clientului, a capacitatii acestuia de a face fata situatiei-problema prezente si cresterea propriei energii sanatoase pentru depasirea stuatiei stresantae in care se afla.

Pentru acest lucru terapeutul si clientul au nevoie de o buna relatie terapeutica, incadrarea in timpul de 60 de minute, de un plan terapeutic bine organizat de catre specialist pentru fiecare sedinta in parte.

Dezvoltarea personala inseamna crestere personala, a iesi din zona de confort, a simti, a-ti descoperi partea sanatoasa si autentica din tine, a fi prezent in viata ta.In "calatoria" descoperirii propriei identitati, al Eu-lui autentic, pornesti de la ce stii despre tine acum, cum te vad ceilalti sau cum ai crede ca te vad ceilalti, spre o destinatia necunoscuta (pentru ca nu stii cum esti tu cu adevarat). Traseul pe care il vei parcurge, renuntand treptat la cate o "masca" de-a ta, la parti din Eu-l supravetuitor si mecanismele tale de aparare, va fi plin de anxietati, furie, rezistente si alte emotii puternice.

Consiliere psihologica individuala

  • Terapia individuala, 50 min;
  • Persoana de contact: Psiholog Carmen Suiu;
  • E-mail de contact: carmen@carmen-suiu.ro;
  • Telefon de contact: 0722.227.363;

Fa o programare!

Distribuie: